Եղինջով կաթնապուր | Nettle milk soupԲաղադրատոմս Նելլի Դռնոյան / Աժդահակ էկոակումբի կողմիցRecipe by Nelly Dronyan / Azhdahak EcoClub |
Բաղադրիչներ | Ingredients | |
|
|
Պատրաստման եղանակը | Directions | |
Քիչ ջրով եփել ձավարը, ավելացնել եռացրած կաթը և կտրտած եղինջը, քիչ եռալուց հետո ավելացնել սոխառածը և աղ: Սախառածի մեջ լցնել ալյուր: Նույն ձևով պատրաստվում է թելուկով ապուր: Cook the oats in a little bit of water, add the boiled milk and the cut nettle. Boil it a bit and then add the fried onions and salt. Add flour to the fried onions. Same recipe works for the goosefoot soup. |