- Լվանալ ձավարը, ավելացնել 2 բաժակ եռացրած ջուր, եփել 30 րոպե և մի կողմ դնել:
- Կաթսայի մեջ հարել ½ բաժակ ջուրը և ալյուրը: Հարելիս ավելացնել ձուն, այնուհետև մածունը և թթվասերը: Բոլոր բաղադրիչները պետք է լավ հարել, այնպես որ գունդ-գունդ զանգվածներ չմնան:
- Զանգվածին ավելացնել ևս 1 բաժակ ջուր, թողնել, որ եռա: Եռալու ժամանակ ավելացնել ձավարը և աղը: Թողնել, որ այդ ամենը միասին եփեն 5 րոպե, այնուհետև ավելացնել կանաչիները (ուրց, նեխուր և համեմ):
- Wash the oat groat, then cook it with 2 cups of boiling water for 30 minutes, set aside.
- In a pot, whisk together a ½ cup of water and the flour. While continuing to whisk, add the egg then the yogurt and sour cream. Make sure all the ingredients are whisked well so that there are no lumps.
- Add another cup of water to the mixture, and let it boil. Once boiling, add the oat groat and salt. Let it cook together for 5 minutes, then add the greens (thyme, celery, and coriander)
|