IMG_2357_2

Ավելուկի ճաշ
Sorrel Soup

Բաղադրատոմս Ռոբերտի կողմից
Recipe by Robert

Ավելուկի ճաշ | Sorrel Soup

 
Բաղադրիչներ | Ingredients
  • 150գր ավելուկ

  • մեկ բուռ ալյուր

  • ընկույզ (as much as you want)

  • 30 գրամ յուղ

  • 30 գրամ սոխ

  • աղ

  • 150g sorrel

  • 1 cup of flour

  • walnuts (as much as you want)

  • 30g oil

  • 30g chopped onion

  • salt to taste

Պատրաստման եղանակը | Directions

Աավելուկ հավաքելու լավագույն ժամանակը հունիսն  է` մինչև դրա ծաղկելը: Հավաքելուց հետո այն պետք է հյուսել՝ պահելով հետագա օգտագործման համար:  

Chop the cooked sorrel and add water to it. Then add a handful of flour. Once it is cooked together, add caramelized onion, walnuts and salt.