Անանուխի օղի
|
Բաղադրիչներ | Ingredients | |
|
|
Պատրաստման եղանակը | Directions | |
Բանկայի մեջ լցնել վայրի անանուխ, այնուհետև մինչև բանկայի ծայրը վրան ավելացնել օղի: Մեկ շաբաթից հետո անանուխը քամել և հանել՝ օղին թողնելով բանկայի մեջ, վրան ավելացնել ևս մեկ կապոց անանուխ: Մեկ շաբաթ անց նորից անանուխը քամել և հանել բանկայի միջից: Օղին լցնել լուսազգայուն (մուգ գույնի) տարայի մեջ: Կիրառում. 10-15 կաթիլ լցնել ¼ բաժակ ջրի վրա (կամ հայկական սուրճի բաժակի չափով), խմել ուտելուց մեկ ժամ առաջ:
How to Use: 10-15 drops into a ¼ cup of water ( or armenian coffee cup), drink one hour before eating. |