Լավաշով կանաչեղեն | Greens in lavash

Բաղադրատոմս Սյուզաննա Շահմուրադյանի կողմից
Recipe by Syuzanna Shahmuradyan
Բաղադրիչներ | Ingredients
Ցանկացած կանաչի ( սպանախ, բազուկի տերև, և այլն ) Any greens (spinach, leaves of red beets, etc.)
Պատրաստման եղանակը | Directions

Սոխառած անել և ավելացնել լվացած կանաչին: Առանձին ձվածեղ անել թավայի մեջ և կարմրացնել (2 հատ): Վերցնել լավաշը և ձվածեղը դնել լավաշի մեջ և վրան ավելացնել կանաչիները: Վրան դնել 2 ձվածեղը և2 լավաշով ծածկել, վրան դնել ջեռոցը և վրան մի փոքր կարագ քսել:

Fry some onions in butter and add washed greens. Make an omelet in a separate pan (2 eggs) and fry it till it gets red. Put the omelet in the lavash and add the greens on top, add the second egg and cover it with a lavash, put some butter on it and put it in the oven.