Անանուխով մածունով ապուր | Soup with Yogurt and MintԲաղադրատոմս Լենաի կողմից
|
Բաղադրիչներ | Ingredients | |
|
|
Պատրաստման եղանակը | Directions | |
Բրինձը 2 բաժակ ջրով եփել այնքան, մինչև որ այն գրեթե փափկի: Ձուն և մածունը իրար հետ հարել, վրան ավելացնել եռացրած ջուր, ստացված զանգվածը խառնել: Առատապես ավելացնել չորացրած անանուխ, մի քիչ կարմիր պղպեղ և աղ, ապա համտեսել՝ ստուգելու համար՝ արդյոք համեմունքները բավարար են: Վերջում ավելացնել ձեթ կամ կարագ: Cook the rice until it’s almost soft with about 2 cups of water. Mix the egg with the madzoun separately and then add it to the boiling water, stirring it all in. Add a generous amount of dried mint, some red pepper and salt, and taste to make sure the spices are enough. You can add oil or butter. |